Bestill hastekurs

Trenger du eller noen av dine ansatte et hastekurs, ring oss på 51890506, eller send oss en mail på post@forstehjelp-stavanger.no.

Vi tilbyr kurs i Førstehjelp på voksen med strømskader. Vi tilbyr også vanlige kurs i førstehjelp på på voksen, barn og spedbarn og førstehjelpskurs inkl. bruk av AED (hjertestarter). Vi tilbyr alle våre kurs som hastekurs.

Våre hastekurs består av en digital teoridel, Emergency First Response, etterfulgt av en praktisk del med gjennomgang av øvelser og eventuelle spesialtemaer for kurset, for eks. strømskader.

Den teoretiske delen  består av selvstudier, Quizer og digital eksamen. Deltakeren kan selv velge språk på den digitale undervisningen. I tillegg får deltaker tilgang til filmer som følger med kursmateriellet. Filmene har engelsk tale.

Deltakeren gjennomfører teorien på nettbrett eller PC, og etter endt og bestått teoretisk eksamen vil den praktiske delen gjennomføres i våre lokaler, i Gamle Forusvei 11. Vi avtaler et tidspunkt for gjennomføring av praktiske øvelser. I den praktiske delen gjøres øvelser knyttet til kurset, og i tillegg vil man gjennomgå eventuelle  spesialtemaer for det enkelte kurs, for eksempel strømskader om du bestiller Førstehjelpskurs med Strømskader. Undervisningen i praktisk del er på norsk, med mindre noe annet er avtalt med oppdragsgiver.

Vi setter opp kursets praktiske del så raskt som mulig og ønskelig etter bestått teoridel. Det kan være dagen etter, eller i løpet av få dager etter gjennomført teori. Tidspunkt avtales med den enkelte deltaker. Kursets praktiske del avholdes på dagtid i våre lokaler i Gamle Forusvei 11.

Våre pedagogiske kursopplegg er i bruk over hele verden, og følger både norske og internasjonale retningslinjer for opplæring av førstehjelpere og livreddere.

Bestill kurspakken her!

Kurslokale:

Førstehjelp – Stavanger
Jæren Dykkersenter
Gamle Forusvei 11
4031 Stavanger
51890506
90853229

post@forstehjelp-stavanger.no

Åpningstid

Tirsdag – Fredag 12:00 – 17:00
Lørdag                   12:00 – 15:00

Share Button